26 Nisan 2010 Pazartesi

ZEYTİN YAĞLI KEREVİZ





MALZEMELER:

  • 1 Adet KEREVİZ

  • 4 adet HAVUÇ

  • 3-4 DİŞ SARIMSAK

  • 1 SU BARDAĞI Portakal Suyu
YAPILIŞI:
KEREVİZİ ORTADAN BÖLEREK, SARIMSAKLARI DOĞRAYALIM ŞEKLİNDE HAVUÇLAR Slayt İNCE İNCE KIYALIM. DAHA Gale YAĞDA HEPSİNİ KAVURARAK uzerine Portakal SUYUNU İLAVE Edip PİŞMEYE BIRAKILIR. KEREVİZLER YUMUŞAYINCA ALTINI YAPATALIM

NOT: Zeytin YAĞLILAR PİŞTİĞİ KAPTA SOĞUMAYA BIRAKILIR VE DAHA Gale SERVİS YAPILIR
                                                  AFİYET Olsun ..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder