23 Nisan 2010 Cuma

RUS SALATASI



MALZEMELER :
  • 1 ORTA BOY MAYONEZ
  • 1 KASE HALANMIŞ HAVUÇ
  • 1 KASE HAŞLANMIŞ PATATES
  • 1 KASE HAŞLANMIŞ BEZELYE
  • 1 KASE KORNİŞON TURŞU
  • 1 KAŞIK SÜZME YOĞURT
YAPILIŞI :
HAŞLANMIŞ PATATES , HAVUÇ , KORNİŞON TURŞU KÜP KÜP DOĞRANIP GENİŞ BİR KAP İÇERİSİNDE BEZELYE İLE BİRLİKTE KARIŞTIRILIP ÜZERİNE YOĞURT VE MAYONEZİ İLAVE EDİLİR YETERİ KADAR TUZ KOYUP SOĞUK SERVİS EDİLİR 
                                                    AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder