- 1 KG YUFKA
- 250 GR PEYNİR
- 100 GR KAŞAR
- 3 - 4 DAL MAYDONOZ
- PUL BİBER
YUFKALARI ÜÇGEN ŞEKİLDE 8 EŞİT PARÇAYA BÖLELİM PAYNİRİ , KAŞARI RENDELİYEREK BİR TABAĞA ALALIM MAYDONOZLARI İNCE İNCE KIYARAK PUL BİBERLE BERABER PEYNİRİN İÇERİSİNE KOYUP KARIŞTIRALIM . KARIŞTIRDIKTAN SONRA BÖLDÜĞÜMÜZ YUFKALARIN ÜZERİLERİNE EŞİT BİKTARDA KOYARAK SARMAYA BAŞLAYALIM ( GENİŞ KISMINA PEYNİRLERİ KOYARAK KENARLARINDAN İÇERİYE DOĞRU KATLAYARAK UÇLARA DOĞRU SARALIM ) SARDIĞIMIZ YUFKALARIN UÇLARINI AZ MİKTARDA SUYA BATIRALIM . BU İŞLEMİ YUFKA BİTENE KADAR DEVAM ETTİRELİM VE KIZGIN YAĞDA KIZARTALIM.
AFİYET OLSUN..
TEŞEKÜR EDERİM CEMİLECİM ÇOK SAĞOL CANIM.
YanıtlaSil