- 1 KG SARDALYA BALIĞI
- 3 KAŞIK MISIR UNU
- 1 KAŞIK PUL BİBER
- KIZARTMAK İÇİN AYÇİÇEK YAĞI
- TUZ
HAZIRLANIŞI :
BALIKLAR ÖNCE TEMİZLENİR YIKANIR TAZE OLMASINA ÖZEN GÖSTERELİM TEMİZLEDİKTEN SONRA ÜZERİNE BİRAZ TUZ ATALIM BİR SAAT DOLAPTA BEKLETELİM STREÇ SARALIM ÜSTÜNE SONRA ÇIKARIP SUYUNU SÜZELİM KIZARTMAK İÇİN YAĞI KIZDIRALIM BALIKLARI MISIR UNUNA PUL BÜBER EKLEYEREK BALIKLARI BULAYIP KIZGIN YAĞIN İÇİNE KOYARAK KIZARTALIM KIZARAN BALIKLAR BİR SERVİS TABAĞINA HAVLU KAĞIT SEREREK YAĞINI ALALIM YAĞINI ALDIKTAN SONRA SERVİS YAPALIM
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder