- 500 GR BEYAZ PEYNİR
- 100 GR KAŞAR
- 2 YEMEK KAŞIĞI SAF ZEYTİN YAĞI
- 1 TATLI KAŞIĞI KEKİK
- 1 DEMET DEREOTU
- 1 YEMEK KAŞIĞI PUL BİBER
YAPILIŞI :
KAŞAR PEYNİRİ RENDELEYİP PEYNİRLE BİRLİKTE CAM BİR KASEYE KOYARAK KARIŞTIRALIM . KEKİK , TUZ VE YAĞIDA İLAVE EDEREK BİR GÜZEL KARIŞTIRALIM . ( PEYNİR TUZLU İSE TUZ ATMANIZA GEREK YOK ) CEVİZ BÜYÜKLÜĞÜNDE ELİNİZDE TOP HALİNE GETİREREK İNCE KIYILMIŞ DEREOTUNA VE PUL BİBERE HER TARAFINI BULUYALIM SERVİS TABAĞINIZA ALARAK KAHVALTINIZA ŞIK BİR GÖRÜNÜM KATINIZ.
BENİM HER GÜNÜM KENDİME ÇOK ÖZEL OLDUĞU İÇİN KAHVALTIMA VE YEMEKLERİME ÇOK ÖNEM VERİRİM . SİZ LEZZET SEVERLERİMEDE BU GÖRÜNÜMÜ SUNMAKTAN ZEVK DUYARIM
AFİYET OLSUN..
Canım emegine saglık, çok guzel, şık ve lezzzetlı görunuyor.
YanıtlaSilSevgiler..
CemiLeciğim teşekkür ederim cnm
YanıtlaSil