8 Haziran 2010 Salı

ETİMEK TATLISI


MALZEMELER :

  • 1 PAKET ETİMEK

  • 2 BARDAK TOZ ŞEKER 

  • 1/5 BARDAK SU 

  • KAYMAK 

  • DONDURMA

  • LİMON  
 YAPILIŞI :

ŞERBETİ   İÇİN   GENİŞ   BİR   TENCERENİN   İÇERİSİNE    ŞEKERİ , SUYU   VE   BİR   KAÇ   DAMLA  LİMON   SIKIP  15  DK  KAYNADIKTAN SONRA  ETİMEKLERİ  BORCAMA  DİZEREK  ŞERBETİNİ  DÖKÜP SOĞUMAYA  BIRAKALIM  VE  DAHA   SONRA  KAYMAKLA , DONDURMAYLA  SERVİS  YAPALIM  .
                                                                      AFİYET OLSUN..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder