MALZEMELER :
2 PAKET KAKAOLU KREM ŞANTİ
1/5 SU BARDAĞI SÜT
2 PAKET ETİ BURÇAK BÜSKİVİ
2 ADET ÇOKANAT
1 BARDAK FINDIK TOZU
1 PAKET ÇİKOLATA
YAPILIŞI :
GENİŞ BİR KAP İÇERİSİNE ETİ BURÇAKLARI UFALAYALIM . ÇIRPILMIŞ KREM ŞANTİ İÇERİSİNE DÖKELİM . FINDIK TOZUNU , BENMALİ USULÜ ERİMİŞ ÇİKOLATAYI VE İNCE İNCE KIYDIĞIMIZ ÇOKANATLARI DA İÇERİSİNE KOYARAK HEPSİNİ BİR KARIŞTIRIP . EVİNİZDEKİ HER HANGİ BİR KALIBA DÖKEREK ÜZERİNİ DEĞİŞİK ŞEKİLLERDE SÜSLEYEREK SERVİSE HAZIR HALE GİTİRİP BUZ DOLABINDA BEKLETELİM.
NOT :
1 GÜN ÖNCEDEN YAPILIRSA DAHADA LEZZETLİ OLUYOR .
AFİYET OLSUN..
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder